arctic machine avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluaisitko työntekijäksi menestyvään perheyritykseen?

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säällä kuin säällä. Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Ratkaisumme sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Miksi meille kannattaa tulla?

Pääset mukaan kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, Arctic Machinen laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen am(at)am.fi.


27.11.2020

Haemme Jyväskylään

Teknistä tukihenkilöä/huoltokoordinaattoria

Haluatko työskennellä tienhoitoalan johtavien tuotteiden parissa Arctic Machinella? Tarjoamme laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, katujen pesuun ja harjaukseen, sekä tiedonkeruuseen laitteiden toiminnasta. Ratkaisumme ovat tunnettuja huoltovapaasta rakenteestaan ja erittäin pitkästä käyttöiästä. Asiakaskuntamme muodostuu niin yritys- kuin kuntapuolen asiakkaista, unohtamatta myöskään lentokenttäsegmenttiä.

Olemme ylpeästi Aebi Schmidt Groupin jäsen. Meillä saat ympärillesi tiimin tuen, asianmukaiset koulutukset ja kansainvälisen konsernin edut.

Etsimämme henkilö

Etsimme joukkoomme tienhoitolaitteiden tekniikan ja asiakaspalvelun moniosaajaa työskentelemään osana jälkimarkkinoinnin tiimiä. Päiväsi koostuu teknisen tuen asiakaspalvelutehtävistä pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimen välityksellä.

Työssäsi toimit myös mekaanikkojen työnjohtajana, joten edellytämme aiempaa työnjohto/esimieskokemusta, erittäin hyvää tekniikan alan tietotaitoa, sekä vahvaa osaamista hydrauliikan ja sähköjärjestelmien parista. Työtehtävässä tarvitaan taloudellista ja tehokasta tapaa toimia, jotta tuottavuus pysyy korkealla tasolla.

Asiakaspalvelu ja huoltotilaukset

Osana teknistä tukea ja asiakaspalvelua järjestät huoltotiimin saapumisen asiakkaan luokse, tai ohjaat asiakkaan huoltokumppanillemme. Lisäksi tilaat asiakkaan tarvitsemat varaosat ja tarjoat tarvittaessa lisäpalveluitamme. Osana työtä luot järjestelmäämme huoltotilaukset ja vastaat huoltotilausten laskuttamisesta.

Koska tarjoamme kausihuoltoja sekä kesä- että talvilaitteille, vastuullasi on järjestää ja aikatauluttaa kausihuollot yhdessä asiakkaiden ja mekaanikkojen kanssa.

Kielitaito

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä tekninen englanninkielen taito on välttämätöntä tehtävien hoitamiseksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Antti Salonen, antti.salonen@am.fi tai 040 680 1123.

Hänelle voit myös osoittaa hakemuksen ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla ”Työpaikkahakemus: huoltokoordinaattori”, 11.12.2020 mennessä. Haastattelemme soveltuvia henkilöitä jo hakuaikana.

Tehtävä on vakituinen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.