arctic machine avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluaisitko työntekijäksi menestyvään perheyritykseen?

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säällä kuin säällä. Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Ratkaisumme sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Miksi meille kannattaa tulla?

Pääset mukaan kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, Arctic Machinen laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?


After Sales Manager

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä yrityksemme sisällä uusien haasteiden pariin, etsimme joukkoomme jälkimarkkinointipäällikköä vastaamaan tiimin esimiehenä sen jokapäiväisistä toiminnasta sekä kehittämisestä. Jälkimarkkinointitiimimme päätehtävänä on varmistaa asiakkaidemme laitteiden korkea käytettävyysaste antamalla teknistä neuvontaa sekä tuottamalla laadukasta huolto- ja varaosapalvelua.

Hakemamme henkilö nauttii haasteista, sekä haluaa kehittää jälkimarkkinointiliiketoimintaa. Liiketaloudellisen näkökulman lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää teknistä ymmärrystä raskasajoneuvoista, tienhoitoalasta ja tienhoitolaitteista, sekä laitteiden huollosta.

Vaatimukset

Organisointikyky ja nopeassa sykkeessä mukana pysyminen on sinulle tuttua. Tulet hyvin toimeen Suomen ja Englannin kielillä, muu kielitaito on eduksi. Toimit päivittäin teknisten kysymysten äärellä, joten edellytämme joko opintojen tai aikaisemman työn tai harrastusten parista hankittua teknistä osaamista toimialalta. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi.

Työskentelet Jyväskylän toimipisteessämme Jyskässä. Työ pitää sisällään myös jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoivomuksineen 03.04.2020 mennessä sähköpostitse janne.makipaa(at)am.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi ”Hakemus: After Sales Manager”.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Janne Mäkipää, puh. 040 557 2374.