arctic machine avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluaisitko työntekijäksi menestyvään perheyritykseen?

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säällä kuin säällä. Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Ratkaisumme sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Miksi meille kannattaa tulla?

Pääset mukaan kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, Arctic Machinen laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen am(at)am.fi.


14.09.2020

Haemme Jyväskylään

Mekaniikkasuunnittelijaa/layout - piirtäjää

Etsimme myynnin tekniseen tukeen layout-piirtäjää autotoimituksien asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu lisäksi tuotannon ja hankinnan tekninen tuki, mekaniikkasuunnittelu ja dokumentointi. Käytössämme on Autodesk Inventor 3D-suunnitteluohjelmisto mekaniikkasuunnitteluun sekä AutoCAD 2D-layout piirustusten tuottamiseen.

Sinun osaamisesi

Vahvan mekaniikkasuunnittelukokemuksen lisäksi arvostamme kokemusta tuotedokumentaatiosta, työpiirustuksista ja dokumenttien tuottamisesta. AutoCAD Mechanical-ohjelman käyttökokemus on erittäin tärkeää. Aiempi kokemus raskaasta ajoneuvokalustosta katsotaan eduksi. Toivomme myös, että PDM- ja ERP-järjestelmät ovat sinulle tuttuja.

Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän

Olemme ylpeitä yrityksestämme, osaamisestamme ja asiakkaistamme. Meillä on vahva halu ja selkeä visio eteenpäin menollemme ja markkinaosuutemme kasvattamiselle. Kiinnostavaa tekemistä siis riittää ja pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksestä www.am.fi. Tehtävästä antaa lisätietoa Janne Mäkipää p. 040 5572374. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.9.2020 mennessä osoitteeseen janne.makipaa@am.fi