arctic machine avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluaisitko työntekijäksi menestyvään perheyritykseen?

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säällä kuin säällä. Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Ratkaisumme sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Miksi meille kannattaa tulla?

Pääset mukaan kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, Arctic Machinen laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?


06/2020:

Palkataan lähettämötyöntekijä!

Haemme LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ Arctic Machinelle Jyskään. Työ tarjoaa monipuolisia tavaran varastointiin ja lähettämiseen liittyviä tehtäviä, kuten kuljetusten tilausta, kuljetusasiakirjojen laatimista, pakkausta, keräilyä sekä kuormien lastaustehtäviä pyöräkuormaajaa ja trukkeja hyödyntäen. Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta lähettämötyöskentelystä sekä ajoneuvojen lastaamisesta. Arvostamme ennen kaikkea sähäkkää ja työhön tarttuvaa asennetta, paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta, sillä vaikka työtä tehdään päivävuorossa, niin työvuorot voivat kiivaimman sesongin aikaan ajoittain venähtää. Englannin kielen taidot tulisi olla hyvällä tasolla, sillä sidosryhmien kanssa kommunikoidaan myös englanniksi. Lisäksi arvostamme sujuvia IT-taitoja, sillä työssä käytetään toiminnanohjausjärjestelmää (Digia) ja muita ohjelmia.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi, puh. 040 627 5757.

Lue koko ilmoitus:https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/lahettamotyontekija-jyvaskylaan-jyvaskyla/?ID=00038480