Arctic Machine Oy

Arctic Machine Oy on osa kansainvälistä Aebi Schmidt Groupia. Aebi Schmidt Group on tehtäväkriittisten infrastruktuurien ja maatalousalueiden hoitamiseen tarkoitettujen älykkäiden ratkaisujen markkinajohtaja. Konsernin päätoimipiste sijaitsee Sveitsissä. Konserni työllistää noin 2 000 henkilöä. Meidän Arctic brändimme, ja kaikki edustamamme konsernin brändit takaavat useiden vuosien kokemuksen toimialalta, pisimmillään jopa yli sadan vuoden takaa.

Arctic tuotteet ovat ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja tienhoitoautoja, sekä tienhoitolaitteita. Tarjoamme Arctic tuotteitamme tiekäyttöön, rautateille ja lentokentille. Olemme ainoa Pohjois-Eurooppalainen valmistaja joka pystyy varustelemaan kokonaisen tienhoitoauton omilla laitteillaan ympärivuotiseen käyttöön. Arctic Machine Oy:n tytäryhtiö Infotripla Oy tuottaa älykkäitä liikennesovelluksia.

Arctic Machine Oy:n pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja lisäksi meillä on tuotantotila Suonenjoella ja Infotriplan toimipiste Tampereella. Tällä hetkellä noin 50% myynnistämme menee vientiin Pohjoismaihin, Balttiaan, Venäjälle, Valkovenäjälle sekä Kazakstaniin. Konsernin liikevaihto on lähes 22 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 90 henkilöä.

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme ja tuotteitamme. Saimme ISO 9001 laatustandardisertifikaatin vuonna 2015.

Ympäristöystävällinen kaikissa olosuhteissa

Arctic panostaa voimakkaasti tuotekehittelyyn. Tiet ja yleiset alueet, lentokentät ja rautatiet vaativat jokainen oman erikoiskalustonsa, joissa on korkeat laatu- turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Ympäristöystävällisyys näkyy tuotteissa mm. alhaisempana melutasona sekä alhaisempana polttoaineen kulutuksena. Arcticin laitteiden ominaisuudet edistävät nopean ja tehokkaan tuloksen kaikissa olosuhteissa tiellä liikkujan turvaksi. Puhdas auraus vähentää liikenteen aiheuttamaa polanteen muodostumista, joka taas vähentää liukkaudentorjunta- ja tienhoitokertoja. Koska puhdas aurausjälki myös vähentää liukkaudentorjuntaa käytettävien materiaalien määrää, se vähentää keväällä katupölyn ja hiekan aiheuttamia haitallisia vaikutuksia ympäristölle ja tielläliikkujien terveydelle.

Osa älykästä liikennejärjestelmää

Liikenteen ja tienhoidon hallintaan on tarjolla useita älykkäitä ratkaisuja. Arctic sekä Infotripla ovat viime vuosina aktiivisesti edistäneet liikenteen autonomisuutta, ajoneuvojen välistä tiedonvaihtoa ja sitä tukevan liikennejärjestelmän laajaa digitalisoitumista.

Tunnelmia auran takaa

Julkaisemme sosiaalisen median kanavissamme kuvia ja kuulumisia meiltä ja asiakkailtamme. Kannattaakin ottaa Arcticin somet seurantaan!

Facebook: https://www.facebook.com/arcticmachine/

Instagram: https://www.instagram.com/arcticmachine/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/arctic-machine-oy

Twitter: https://twitter.com/ArcticMachine

YouTube: https://www.youtube.com/arcticmachineoy