Uusi brändi-identiteettimme

Hieman yli vuosi sitten ilmoitimme, että Arctic Machinesta tulee osa kansainvälistä Aebi Schmidt Groupia. Tänään meillä on kunnia tiedottaa sinua myös uudesta visuaalisesta ilmeestämme, jolla meidät voidaan jatkossa tunnistaa osaksi Aebi Schmidt Groupia.

Uusi logomme muiden konsernin brändien logojen joukossa muodostaa merkittävän pohjan Aebi Schmidt Groupiin kuulumiseemme.

Aiemmin:

Uusi:

ArcticAebi Schmidt Group on tehtäväkriittisten infrastruktuurien ja maatalousalueiden hoitamiseen tarkoitettujen älykkäiden ratkaisujen markkinajohtaja. Konsernin päätoimipiste sijaitsee Sveitsissä. Konserni työllistää noin 2 000 henkilöä. Meidän brändimme, ja kaikki edustamamme konsernin brändit takaavat useiden vuosien kokemuksen toimialalta, pisimmillään jopa yli sadan vuoden takaa. Kaikki tämä kokemus hyödyttää jatkossa myös sinua yhteistyökumppaninamme.

Huolimatta uudesta brändi-identiteetistämme, olemassa olevat liiketoimintaprosessit huomioiden, uudistus ei vaikuta millään tavalla sinuun – muutoin kuin että jatkossa voimme tarjota vieläkin laajemman tarjonnan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita ja ratkaisuja, erityisesti lakaisukoneiden ja monitoimiajoneuvojen saralla kunnalliselle-, lentokenttä-, ja maataloussektorille.

Henkilökuntamme pysyy samana, samoin kuin yrityksemme johto ja aiemmat yhteyshenkilösikin.

Alkaen 1.4., otamme uuden visuaalisen ilmeemme askel kerrallaan käyttöön käyntikorteista sähköpostiosoitteisiin sekä ajoneuvojen teippauksiin. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä kanssasi jatkossakin, tarjoten parhaat mahdolliset ratkaisut kuhunkin tilanteeseen ja vaatimukseen. Keskitymme jatkossakin tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yksittäisten laitteiden ohella. Konserniin kuulumisen ansioista voimme nyt tarjota parhaat puolet kummastakin maailmasta.

Infotriplan brändi pysyy toistaiseksi muuttumattomana. Tämän vuoden loppuun mennessä pyrimme toimittamaan kaiken sisällön sekä tiedon saataville nykyisten verkkosivujemme lisäksi myös Aebi Schmidt Groupin verkkosivuille.

Olemme vakuuttuneita siitä, että menestyksekäs historiamme ammattitaitoisena ja asiakaskeskeisenä ratkaisuntarjoajana jatkuu Aebi Schmidt Groupin sateenvarjon alla.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä uuteen brändiin, markkinointimateriaaleihin tai tuotteisiin ja palveluihin liittyen, ethän epäröi ottamasta yhteyttä yhteyshenkilöösi Arctic Machinella.