Talvitiepäivät 2020

Talvitiepäivät 2020

Arctic Machine osallistuu Tampereen messukeskuksessa järjestettäville Talvitiepäiville ke 12.2.2020 - to 13.2.2020.

Tervetuloa osastollemme 451 ja työnäytöksiin tutustumaan tuotteisiimme. Osastolla on talvitiehoitoon varusteltu tienhoitoauto, josta löytyy seuraavat laitteet:

Lisäksi pääset osastolla testaamaan iRoad ohjaimia! Samalta osastolta löydät Infotriplan edustajat ja pääset tutustumaan SMART -tuoteperheen sovelluksiin.

Keskiviikkona klo 12 Petteri Tervamäki kertoo seminaaritilaisuudessa autonomisen tienhoidon kehitysaskeleista.

Olemme mukana kahdessa työnäytöksessä!

Työnäytös: Autonominen esteen havainnointi talvisissa olosuhteissa

Oletko nähnyt tienhoitoautoa, joka hoitaa lumen auraamisen ilman kuljettajan apua? Luultavasti et ole, mutta nyt on tilaisuus saada maistiaisia asiasta! Vuonna 2018 Infra Challenge -hanke toi Suomen maanteille pilottiversion tienhoitoautosta, joka testiolosuhteissa suoritti auraukseen ja sirotteluun kuuluvia toimintoja itsenäisesti ilman kuljettajan apua. Kyseinen ”Robottiautoksi” nimetty tienhoitoauto on juuri sama tienhoitoauto, jonka voi nähdä Talvitiepäivien työnäytösalueella Arctic Machinen työnäytöksessä.

Työnäytös on maailman ensimmäinen yleisölle avoin ja julkinen tilaisuus nähdä, kun sivuaura toimii autonomisesti esteen kohdatessaan.

Työnäytös

Liikenteessä on paljon väistettävää sekä yllättäviä esteitä. Arctic Machinen työnäytöksessä esitellään ”Robottiauton” sivuauran selviytymistä esteen väistämisen testissä. ”Robottiauton” tehtävänä on aurata sivuauralla, ja autonomisesti sulkea sivuaura, mikäli sen eteen ilmaantuu este.

Huom, auraus on mahdollista, mikäli työnäytöksessä on lunta.


Työnäytös: Traktori siirtyy pelloilta maanteille

Tienhoitoautojen rinnalla suosiota on kasvattanut ympärivuotiseen tienhoitoon varusteltavat tienhoitotraktorit. Työnäytöksen Valtra tienhoitotraktori on varusteltu Arctic Machinen etuauralla, alusterällä sekä sivuauralla. Alusteränä on AM 513 TR -alusterä. Tämä alusterä on omiaan kovaa kestävyyttä vaativiin tienhoitotöihin niin kesäisin sorateille kuin talvisin lumen ja jään poistoon. Kuljettaja voi säädellä terän asentoa ja toimintoja iRoad -ohjaimesta työn aikana.

Traktorissa oleva etuaura on Arctic Machinen AM 3000 FMD -auramalli. Tämä aura kestää vuosia kovassakin käytössä. Lumi liukuu sujuvasti auran siivellä matalassakin nopeudessa. Aura kääntyy sekä vasemmalle että oikealle. FMD -aura on todettu hyväksi vaihtoehdoksi lumisille alueille, ja sitä voikin nähdä myös erittäin lumisilla alueilla. Mikäli urakoit auraustöitä kuorma-autolla tai etukuormaajalla, AM 3000 FMD -aura on myös niihin saatavissa.

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, työnäytöksen tienhoitotraktorissa on Arctic Machinen AM SHJ 207 TR sivuaura. Tämä sivuaura soveltuu lähes kaikkiin traktoreihin. Sivuaura saattaa näyttää pieneltä, mutta se kuitenkin kasvattaa tienhoitotraktorin aurausleveyden neljään ja puoleen metriin. Sivuauraa tarvitaan lumen auraamisen ohella karheen siirtoon ja lumivallin madaltamiseen. Keväällä lumivallin muokkaus sivuauralla nopeuttaa tien rungon kuivumista ja alentaa tienhoitokustannuksia.

Pyydä messutarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä.

Näyttely on avoinna:

- keskiviikkona 12.2.2020 klo 9.00-17.00
- torstaina 13.2.2020 klo 9.00-15.00

Työnäytökset järjestetään messukeskuksen takana olevalla pysäköintikentällä:

- keskiviikkona 12.2.2020 klo 14.00 ja
- torstaina 13.2.2020 klo 11.00

Löydät meidät osastolta 451.

Talvitiepäivät on foorumi talvikunnossapidon ja talviliikenteen ammattilaisille, asiantuntijoille ja päättäjille. Näyttelyssä vierailee tuhansia alan ammattilaisia, ja kansainvälinen seminaari kerää yhteen asiantuntijoita ja päättäjiä useista eri maista. Näyttelyyn on vapaa pääsy sen aukioloaikoina.

slide
slide
slide
slide