Raskoneesta Aebi Schmidtin tuotteiden jälkimarkkinointikumppani

Tunnettujen tuotemerkkien huoltoverkosto kasvaa tämän syksyn aikana, kun Raskoneesta tulee Aebi Schmidtin talvituotteiden virallinen huoltokumppani.

Kaksi alallaan suurta toimijaa, Aebi Schmidt Group ja Raskone aloittavat tänä syksynä huoltokumppanuus -yhteistyön Suomessa seitsemällä paikkakunnalla. Aebi Schmidtin Nido sirotinautomaatit ja Schmidt-lakaisukoneet rantautuivat Suomeen jo kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vielä pidemmät juuret ovat Arcticin tienhoitolaitteilla, sillä Arcticin ensimmäiset etuaurat valmistettiin Arctic Machine -tuotemerkin alla jo 1930 -luvulla. Näitä pitkäikäisiä tienhoitolaitteita onkin Suomen teillä työskentelemässä päivittäin useita satoja. Arctic Machine on osa Aebi Schmidt Groupia.

Arctic Machinen jälkimarkkinointipäällikkö Antti Salonen kertoo, että yhteistyön myötä Aebi Schmidt Groupin tunnettujen tuotemerkkien huollot sujuvat mutkattomasti Raskoneen ammattilaisten käsissä. ”Tuotteilla on erittäin pitkä elinkaari, ja avainasemassa laadukkaiden varaosien ohella on ammattitaidolla suoritetut määräaikaishuollot, joita jatkossa saa myös Raskoneen toimipisteiltä.”.

Antti Salonen vakuuttaa Raskoneen erityisosaamisen ja henkilökunnan tietotaidon raskaan kaluston huoltojen parista olevan merkittävässä roolissa jokaisen arjessa, sillä säännöllisten huoltojen merkitys korostuu sesonkipainotteisella talvitienhoitoalalla: ”Kun puhutaan tienhoidosta, puhutaan ihmisten turvallisuudesta. Tienpitäjän on saatava kalusto nopeasti työhön esimerkiksi lumituiskun yllättäessä, ja laitteiden käyttövarmuuteen täytyy voida luottaa haastavissakin olosuhteissa. Nämä asiat ovat kriittisen tärkeitä. Säännöllisesti huolletulla kalustolla töihin päästään aina tarvittaessa, eikä tekniikka petä kesken työskentelyn.”

Kaiken kattavan huollon tarpeeseen Raskoneen osaaminen on Salosen mukaan erinomainen: ”Raskoneen vuosikymmenten vankka kokemus raskaan kaluston huolloista takaa luotettavan ja huolettoman huoltokokemuksen asiakkaillemme. Sen lisäksi, että tienhoitolaitteet saadaan huollettua, saman katon alta hoituu koko tienhoitoauton tarkastus, huollot sekä tarvittaessa vauriokorjaukset.”. Säännöllisesti huollettujen laitteiden käyttöikä on Salosen mukaan helposti yli kaksikymmentä vuotta.

”Olemme tehneet Raskoneessa vuosia työtä lisälaite- ja päällirakenneosaamisen kehittämiseksi. Nyt alkava yhteistyö markkinajohtajan kanssa täydentää erinomaisesti tätä aluetta”, toteaa Raskoneen toimitusjohtaja Jan Popov.

Aebi Schmidtin Suomen kattavaan huoltoverkostoon kuuluu nyt yhteensä 23 paikkakuntaa. Raskoneen ammattilaiset palvelevat erityisesti Arctic, Nido ja Schmidt -tuotemerkkien talvilaitteita omistavia asiakkaita jatkossa Joensuussa, Kouvolassa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa sekä Vantaalla.

Mediayhteydet (tuotteet/palvelut)

Antti Salonen
Arctic Machine Oy
Valmetintie 11
40420 Jyskä

antti.salonen@aebi-schmidt.com
Puh: +358 40 680 1123

Lisätiedot:
www.am.fi
www.raskone.fi

Mediayhteydet (yritys)

Thomas Schiess
Aebi Schmidt Holding AG
Leutschenbachstrasse 52
CH-8050 Zurich

thomas.schiess@aebi-schmidt.com
Puh: +41 44 308 58 49

https://www.aebi-schmidt.com
https://blog-en.aebi-schmidt.com
https://www.youtube.com/user/AebiSchmidtGroup
https://media.aebi-schmidt.com (kuvat, logot)


Aebi Schmidt Group

Aebi Schmidt Group on tehtäväkriittisten infrastruktuurien ja maatalousalueiden hoitamiseen tarkoitettujen älykkäiden ratkaisujen markkinajohtaja. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluu omia ajoneuvoja sekä innovatiivisia lisälaitteita ja asennettavia laitteita ajoneuvojen yksilölliseen räätälöintiin. Tuote- ja palveluvalikoimamme, joka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaan, tarjoaa sopivan ratkaisun lähes kaikkiin haasteisiin. Kansainvälisesti aktiivinen konserni pitää päätoimipistettään Sveitsissä ja työllistää noin 2000 työntekijää 12 tehtaassa ja 17 paikallisessa myynti- ja palveluorganisaatiossa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Venäjällä ja Kiinassa. Yhtiö on edustettuna yli 90 maassa vakiintuneiden jälleenmyyjäkumppanuuksien kautta. Vuonna 2020, jolloin pandemia vaikutti voimakkaasti, konserni saavutti 466 miljoonan euron liikevaihdon, mikä on 9% vähemmän kuin edellisen vuoden ennätystasolla. Tuoteportfolio koostuu Aebi, Schmidt, Nido, Arctic, Meyer, Swenson, ELP ja MB-tuotemerkeistä. Nämä kaikki ovat markkinoillaan vakiintuneita tuotemerkkejä, joista osa on ollut edustettuna yli 100 vuoden ajan.

Raskone: talvilaitehuollot
Raskone Turku Tiemestarinkatu 5, 20360 Turku 0300870851 https://raskone.fi/korjaamot/turku/
Raskone Seinäjoki Teollisuustie 30, 60100 Seinäjoki 0300870785 https://raskone.fi/korjaamot/seinajoki
Raskone Joensuu Jukolankatu 18, 80160 Joensuu 0300870765 https://raskone.fi/korjaamot/joensuu/
Raskone Oulu Moreenikuja 2, 90630 Oulu 0300870791 https://raskone.fi/korjaamot/oulu/
Raskone Tampere Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere 0300870795 https://raskone.fi/korjaamot/tampere/
Raskone Kouvola Savonsuontie 8, 45720 Kuusankoski 0300870774 https://raskone.fi/korjaamot/kouvola/
Raskone Vantaa Toinen savu 8, 01510 Vantaa 0300870857 https://raskone.fi/korjaamot/vantaa-airport/
arctic-side-plough_rb19.jpg
Arctic tienhoitoautot

Tutustu!

arctic-road-maintenance-truck-youtube-thumbnail.jpg
Etuaurat

Tutustu!