Jouluterveiset

Joulu on jo ovella! Vuoden loppu myös lähestyy, ja onkin hyvä paikka katsella hieman taaksepäin ja muistella kuluneen vuoden kohokohtia.

Infotriplasta osa Arctic Machinea

Yrityksemme kasvoi uusilla kovan luokan osaajilla sekä digitaalisilla tuotteilla, kun Infotriplasta tuli osa konserniamme. Infotriplan ydinosaaminen on digitaalisten palveluiden tuottaminen kartta- ja analytiikkapalveluiden muodossa. Infotripla on oikea yhteistyökumppani, kun kaivataan analytiikkaa ja tilannekuvaa. Infotriplalaisten kanssa päästiinkin jo pian käärimään hihat, kun heidän osaamisensa yhdistettiin tienhoitoautojen tiedonvälittämiseen ja kaluston ohjaustoimintoihin.

Tienhoidon innovaatioita

Yrityksellämme on meneillään historiansa suurin tuotekehitysprojekti, kun teemme yhteistyössä liikenneviraston ja muiden tahojen kanssa autonomisen tienhoidon tutkimusta. Vuoden työskentelyn kohokohtia oli Muoniossa pidettävät testipäivät, jolloin koeajoimme tienhoitoautoa, jonka auraus- ja sirotintoiminnot toimivat autonomisesti ilman kuljettajan apua. Infotriplan kehittämää teknologiaa hyödynnettiin automaatioissa, ja esimerkiksi sirottimen toimintoja voitiin etäohjata tietokoneelta käsin. Ensi vuonna julkistamme tutkimusraportin, ja kerromme projektin etenemisestä sekä tulevaisuuden suuntaviivoista.

Valko-Venäjällä tehtiin historiaa, kun tienhoitoauto varustettiin iFlex järjestelmällä.

Myös perinteiset auratuotteemme saivat uuden ”kollegan” kun alkuvuodesta lanseerasimme uuden AM NORD 16-3700 -auran. Uutuus on omiaan erittäin runsaslumisille alueille ja onkin otettu innolla vastaan etenkin Norjan lumisilla alueilla.

Verkkokauppa

Teimme tänä vuonna digiaskeleen verkkokauppaan. Verkkokaupastamme löytyy tällä hetkellä kulutustuotteita ja myöhemmin myös muitakin tuotteitamme. Joulukuun loppuun asti verkkokaupasta saa tilattua kovametalliterät -30% alennuksella (OVH:sta). Verkkokauppa palvelee tällä hetkellä Suomessa toimivia yrityksiä.

Joulu Arctic Machinella

Arctic Machinen henkilökunnan joulumuistamiset ohjataan tänä vuonna lahjoituksena Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle. Joulun pyhäpäivät lepäämme, ja palvelemme taas kun arki koittaa.

Jouluterveisin, Arctic Machine