Hyvää joulua 2020!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Lämpimät kiitokset yhteistyöstä kuluneena vuotena, ja mitä kauneimmat hyvän joulun toivotukset! Tuokoon tuleva vuosi menestystä ja mitä parhaimpia muistoja.

Vuosi 2020 paketoituna

Nykyisen vuosikymmenemme ensimmäinen vuosi on melkein ohi. Vuoden 2020 alkaessa Arctic Machine oli vasta valittu Suomen kymmenen kasvuyrityksen joukkoon Kasvu Open Karnevaalissa lokakuussa 2019. Sitten yhtäkkiä COVID-19-pandemia levisi yli 200 maahan ja alueelle, ja meidän kaikkien arki koki muutoksia.

Ennen kuin pandemia aiheutti Suomessa toimenpiteitä, osallistuimme perinteisille Talvitiepäiville. Tätä tapahtumaa voidaankin muistella yhtenö vuoden kohokohdista. Tapahtumassa esittelimme Infotriplan kanssa uusinta kunnossapidon tekniikkaa ja SMART-ratkaisuja tien kunnossapidon hallintaan. Olimme myös valmistautuneet historian ensimmäiseen julkiseen työnäytökseen sivuauran autonomisesta toiminnasta. Valitettavasti lumen puutteen vuoksi emme pystyneet pitämään tätä näytöstä. Teknologia onneksi pelasti meidät ja näytimme osastomme näytöillä videokuvaa, joka otettiin todellisessa olosuhteissa, kun autonomista sivuauraa käytettiin testiolosuhteissa.

Suuret uutiset ilmoitettiin helmikuussa, kun meistä tuli osa Aebi Schmidt Groupia. Lehdistötiedotteessa Aebi Schmidt Groupin toimitusjohtaja Barend Fruithof kuvaili tuoreita tunnelmia: "Arctic Machine Oy:n vahva ja kannattava kasvu osoittaa, että yhtiön muutos valmistajasta ratkaisutoimittajaksi vastaa asiakastarvetta. Tämä vastaa täydellisesti Aebi Schmidt Groupin pyrkimyksiä ja Arctic Machine Oy täydentää näin erittäin hyvin tavoitteitamme".

Nyt kun katsomme taaksepäin, meillä on ollut upea vuosi Aebi Schmidt Groupin kanssa. Tänään olemme ylpeä Aebi Schmidt -Groupin jäsen, tarjoten koko tuote- ja palveluvalikoiman suomalaisille, ja muille valituille markkina-alueille.

Kiitos!

Tänä vuonna päätimme antaa oman panoksemme terveydenhuollon tukemiseksi näinä raskaina aikoina. Joulumuistamiset ohjaamme tänä vuonna lahjoituksena Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle. Haluamme kiittää teitä kaikkia tästä vuodesta. Näemme seuraavalle vuodelle jo tulevan paljon kiinnostavia projekteja, ja hienoja hetkiä. Toivomme COVID -tilanteen helpottavan, jotta pääsemme taas tapaamaan teitä kaikkia kasvokkain. Kiitos vielä kerran!