Arctic Machine yksi vahvimmista kasvuyrityksistä Suomessa

Arctic Machine yksi vahvimmista kasvuyrityksistä Suomessa

Arctic Machine on todistanut, että tienhoito ja älykkäät liikenneratkaisut ovat Suomen potentiaalisimpia kasvualoja ja vientietuote, jolle ammattilaiset povaavat suurta kasvua. Kasvu Open tuomaristo valitsi Arctic Machinen Suomen kymmenen kasvuyrityksen joukkoon Kasvu Open Karnevaalissa 24.10.2019.

"Parannamme asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisratkaisuilla sekä ajantasaisen tilannekuvan muodostamisella" -Juha Jääskelä, toimitusjohtaja, Arctic Machine.


Alta pääset lukemaan Arctic Machinen polkua Kasvu Openissa.

24. lokakuuta 2019 Kasvu Open Finaali: Top 10!

"Alkuvuonna starttasi kisaan kaikkiaan 750 yritystä ympäri Suomen. Nyt Arctic Machine on 10 parhaan joukossa, kun valitaan potentiaalisinta kasvuyritystä." Nämä ovat tunnelmat tänään Kasvu Open Karnevaalissa, kun Arctic Machine 99:n muun yrityksen joukosta valittiin Karnevaalin ensimmäisen päivän jälkeen kymmenen parhaan kasvuyrityksen joukkoon ja yhdeksi voittajaehdokkaaksi.

Tämä on suurimpia tunnustuksia, mitä yritys voi saada, ja olemme todella ylpeitä jo tästä kymmenen parhaan joukkoon pääsemisestä. Voittajan julkistus alkaa torstaina 24.10.2019 klo 14:45 alkaen. Julkistustilaisuutta voi seurata osoitteessa https://www.31415.fi/kasvu/

Karnevaali pähkinänkuoressa: https://www.kasvuopen.fi/karnevaali

4. syyskuuta 2019

Arctic Machine jatkaa Kasvu Open finaaliin!

https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/kasvu-open-top-100-finalistiyritykset-on-valittu


18. August 2019

Arctic Machine sai kunniamaininnan Kasvu Open Smart Industry kasvupolusta!

"Kunniamaininnan sai Arctic Machine Oy. Tuomaristo kehui yritystä perinteistä alaa uudistavaksi, muuntautumiskykyiseksi ja innovatiiviseksi toimijaksi, jolla on näyttöä palvelun toimivuudesta.”

Lue lisää: https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/smart-industry-kasvupolku-voittajaksi-valittiin-wisematic-oy

4. June 2019

Arctic Machine mukana Smart Industry -kasvupolulla.Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuoden 2019 aikana noin 400 yrityksen kasvusuunnitelmaa sparrataan yli tuhannen asiantuntijan voimin. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2019, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.