Aki Kipinä urakoi Arctic Machinen auroilla

Aki Kipinän Kone Kipinä Oy:n kalustosta löytyy useita Arctic Machinen etuauroja, erityisesti niin vanhempaa D-auraa, kuin uudempaakin. Saimme Kipinältä muutamia vuosien varrella napattuja kuvia aurauskalustosta. Aikaisimmat kuvat on otettu talvella 2016, ja viimeisimmältä talvelta 2020. Näillä auroilla on todellakin tehty töitä!

Kiitokset Aki Kipinälle arkistojen avaamisesta!Koneviesti haastatteli yrittäjää, jolloin Kipinä muisteli aurauskaluston hankinnasta seuraavaa:

Kipinä muistelee, että Destialla oli sopimusta tehtäessä kaksi ehtoa. Traktorin oli oltava moottoriltaan Euro II ja etukuormaajaan kiinnitettäviä ”peltisangon puolikkaita” ei saa lumen auraukseen käyttää. Niinpä yritykseen hankittiin kaksi järeää Arctic Machinen kuorma-autoauraa."Koska kuorma-auton aura painaa toista tonnia, niin se ei rämise, eikä pompi keveiden aurojen tapaan. Sekä JCB:ssä että Massikassa on kunnollinen aurapuskuri, jonka ansiosta kokonaisuus on kaikin puolin vakaa ja turvallinen. Yllättävintä asiassa on, että pellistä tehdyt aurat ja ammattikäyttöön suunniteltu järeämpi aura ovat lähes samanhintaisia", Kipinä kertoo.

Voit lukea Koneviestin artikkelin kokonaisuudessaan täällä: https://www.koneviesti.fi/tapahtumat-yritykset/artikkeli-1.1089207

Kuvat: ©Aki Kipinä, Kone Kipinä Oy, Pudasjärvi. Maajakoneurakointikipina(at)gmail.com

Muita viimeisimpiä uutisia

DSC04253.JPG
Talven 2020-2021 laitetilaukset

Otamme vastaan seuraavan kauden laitetilauksia. Tutustu tuotteisiin, ja pyydä lisätietoja tai kysy tarjous! LUE LISÄÄ

arctic-machine-talvilaitteiden-kausihuolto.jpg

3.4.2020

Lataa maksuton opas!

Opas Arctic Machinen aurojen, sirottimien, hiekottimien ja alusterien keväthuoltoon. LUE LISÄÄ

AM katupesuri.jpg

10.3.2020

Tienhoito jatkuu myös kesällä

Kunnossapito kesällä: siltojen, teiden, kaiteiden ja meluesteiden puhdistus, ja työkalut. LUE LISÄÄ

arctic-machine-varaston-tyhjennys-2019.jpg

8.7.2019

Varaston tyhjennysmyynti

Muutama aura jäljellä alennushinnoin! LUE LISÄÄ