Aebi Schmidt Groupin tuotteet ja jälkimarkkinointi nyt Arctic Machinelta

Tie- ja kiinteistönhoitoalalle kuuluu uusia uutisia. Suomalaisen tienhoito-osaamisen pioneeri Arctic Machine laajentaa tuotetarjontaa sekä palveluitaan Aebi Schmidt Groupin tuotteiden ja jälkimarkkinoinnin tarjoamiseen.

Lähes vuosi on kulunut siitä, kun Arctic Machine tiedotti olevansa osa kansainvälistä Aebi Schmidt Groupia. ”Arctic Machine toimii itsenäisenä brändinä nykyisen johdon ja henkilöstön voimin, ja olemme laajentaneet tuotetarjontaa Aebi Schmidt Groupin tuotteisiin Suomen markkinoilla” -kiteyttää myyntijohtaja Janne Mäkipää kuluneen vuoden tapahtumia. Viime vuoden lopulla Arctic Machinella käynnistettiinkin Schmidtin imulakaisukoneiden ja Aebin monitoimitraktoreiden myynti Suomessa. Arctic Machinen myyntijohtaja Janne Mäkipään mukaan asiakaskunnassa on otettu kiinnostuneesti uutuudet vastaan: ”Kunnallisella sektorilla tulevaan kevääseen valmistaudutaan jo kovasti, ja kyselyitä on tullut erityisesti taajamien imulakaisukoneista. Monelle on tullut yllätyksenä koneiden monikäyttöisyys, ja saatavilla olevat lisävarusteet. Lisävarusteiden ansiosta peruskoneen käyttöaste kasvaa, eikä konetta varastoida talvikaudeksi, vaan se valjastetaan liukkaudentorjuntatehtäviin.”.

Yhden koneen monipuolinen hyödyntäminen onkin tätä päivää, ja merkittävä säästö pitkän aikavälin kustannuksissa. Esimerkiksi imulakaisun lisäksi Multigo 150:tä voidaan käyttää ympäri vuoden muiden lisälaitteiden ja -varusteiden kanssa pintapesurina, niittokoneen ja keräimen yhdistelmänä, lumiaurana tai sirottimena.

Ympäristötietoisuus huomioidaan nykyisin valintoja tehdessä jo tarjousvaiheessa. Täysin sähköisestä eSwingo 200+ imulakaisukoneesta odotetaankin tulevaisuuden hittituotetta. Mäkipään mukaan eSwingo 200+ mahdollistaa jopa 85 %:n säästön energiakustannuksissa ja jopa 70 %:n säästön ylläpitokustannuksissa verrattuna dieselmoottorilla varustettuun malliin.

Huolloista huolettomia

Tammikuussa aloitettiin Arctic Machinella huolto- ja varaosapalveluiden tarjoaminen Aebi Schmidtin tuotteisiin. Suomen varaosavaraston lisäksi Aebi Schmidtin keskusvarastosta Saksasta tuotteet saadaan suoraan asiakkaille ympäri Suomen. ”Huoltokumppaniverkostomme on myös laajentunut viime aikoina lähes koko Suomen kattavaksi, joten koneiden huollot järjestyvät ketterästi kunkin asiakkaan tarpeen mukaan”, kuvailee Arctic Machinen jälkimarkkinointipäällikkö Antti Salonen huoltoverkostoa. ”Olemme lisäksi rekrytoineet uusia osaajia, jotta voimme tarjota ensiluokkaisen huoltokokemuksen kaikille asiakkaillemme.”

Aebi Schmidtin tuotteet ovat pitkäikäiseen ja ammattimaiseen työskentelyyn tarkoitettuja. Salonen muistuttaa, että säännöllisellä huolenpidolla voidaan koneille taata pitkä käyttöikä. "On hienoa voida tarjota asiakkaiden koneille ja laitteille lisää palvelusvuosia huolloilla ja uusilla osilla!”

Arctic Machine jatkaa entistä vahvempana

Laajempi tuotevalikoima on asiakkaiden keskuudessa odotettu asia. ”Sehän on vain etu, että asiakas saa saman katon alta tien- ja kiinteistönhoitoon tarkoitetut välineet.” -kommentoi Mäkipää laajentunutta tuotetarjontaa.

Salonen ja Mäkipää toivottavat Aebi Schmidtin koneiden omistajat tervetulleeksi uuden huoltoverkoston pariin, ja kehottavat olemaan rohkeasti yhteydessä jälkimarkkinointitiimiin. Vielä ehtii myös tilata lakaisukoneet ensi kevääksi, joten kannattaa tutustua uudistuneeseen tuotevalikoimaan Arctic Machinen tai Aebi Schmidt Groupin verkkosivuilta. Tutustu valikoimaan täällä!