Kuorma-autoille
Traktoreille
2-5 KM/H
1000 MM

Kaideharja - AM SRS 2

AM SRS 2 kaideharjalla voidaan puhdistaa suojakaiteet, betoniporsaat, aidat, meluesteet, puomit ja liikenteenjakajat yhdellä ajokerralla. Esi- ja pääpesun sekä harjarullien yhdistelmällä saadaan tehokkaasti pestyä pinttynytkin lika. Kaihdeharjan harjarullien asentoa, kaltevuutta, sekä kunkin harjarullan pyörimissuuntaa voidaan säätää. Pesujärjestelmässä voidaan käyttää vettä, suolaliuosta, pesuaineita ja liuottimia.

  • Kesäkäyttö: Mudan, hiekan, niittojätteen ja pölyn puhdistus.
  • Talvikäyttö: Lumen, loskan ja lian poisto.

Kuorma-autoihin ja traktoreihin

Harjalaite näykyy hyvin ohjaamoon pitkien nostovarsien ansiosta. Pitkät nostovarret mahdollistavat myös turvallisen työskentelyn ja helpomman ajamisen kaarteissa.

  • Esi- ja pääpesu tapahtuu kolmen vesiputken ja messinkisten suuttimien yhdistelmällä.
  • Suutinputkien ruikutuskulmaa voidaan säätää.
  • Päätoiminnoille on hydraulinen ohjaus.
  • Kaideharja voidaan varustella joko pehmeällä tai kovemmalla harjarullalla.

Tiekaiteita on Suomessa noin 4 305 km verran. Teiden varsilla on myös heijastimin varustettuja reunapaaluja, joiden on etenkin pimeään aikaan oltava puhtaita. AM SRS2 kaideharjalla puhdistetaan teräs- ja betonikaiteet ja reunapaalut yhdellä ajokerralla. Kesällä niiton yhteydessä kaiteille ja paaluille lentää niittojätettä. Niittoa viimeistellessä niittojäte täytyy myös puhdistaa. Kaideharja soveltuu niittojätteen puhdistamiseen erittäin hyvin.

Tierekisterin mukaan meluesteinä toimivia meluseiniä, melukaiteita ja meluvalleja löytyy Suomesta yhteensä yli 300 kilometrin pituudelta. Meluesteiden hoidossa tulee huolehtia riittävistä pesukerroista ja ne on puhdistettava tarpeen mukaan, sillä meluesteen esteettisyys vaikuttaa ympäristön ilmeeseen. Esi- ja pääpesulla sekä kahdella harjalamellilla varustettu AM SRS 2 kaideharja puhdistaa pinnat 2,3 metrin korkeuteen asti, joten se soveltuu myös meluesteiden puhdistamiseen.

TEKNISET TIEDOT AM SRS 2
Harjarullien ulkohalkaisija 920 mm
Harjatukin pituus 700/1000 mm
Suurin pesukorkeus 2350 mm
Suunniteltu pyörintänopeus 0-300 rpm
Ajonopeus 2-5 km/h
Paino 550 kg
Vesiputkien määrä 3 kpl
Vesisuuttimien määrä 12 kpl
Hydrauliikan työpaine 200 bar
Vaadittu hydrauliikan virtaus 40 - 60 l/min
Veden kulutus lähes 40 l/min