Kuorma-autoille
Traktoreille
70 KM/H
2950-3965 MM

AM 3000 FMD

AM 3000 FMD on uuden sukupolven vinoetuaura kuorma-autoihin, pyöräkuormaajiin sekä traktoreihin. Aura kääntyy 42° molempiin suuntiin mikä helpottaa auran käsiteltävyyttä risteyksissä, bussipysäkeillä ja kaupunkialueilla. Siiven muotoilu agressiivisen teräkulman kanssa takaa hyvät heitto-ominaisuudet pienilläkin nopeuksilla.

Vinoetuaura on ns. heittävää mallia. Siipi on muotoiltu siten, että lumisuihku tai siipirakenne ei heikennä kuljettajan näkyvyyttä aurattaessa. Oikein muotoillun siiven ansiosta myöskään kevyt pakkaslumi ei nouse työkoneen tuulilasiin. Lumiaura pystyy seuraamaan tienpinnan poikittais- ja pitkittäiskallisteluja ja tekee puhtaan aurausjäljen.

AM 3000 FMD lumiaura on saatavilla kuorma-autoihin aurauspuskurikiinnityksellä sekä traktoreihin ja pyörakuormaajiin yleisimmillä etukuormaajakiinnityksillä ja kolmipistekiinnityksellä.

AM FMD lumiaurat voidaan varustella kaksoisterällä alueille missä on paljon märkää lunta ja loskaa.

  • Kompakti ja vahva runko takaa hyvän käsiteltävyyden
  • Siipi valmistettu erikoisvahvasta teräksestä
  • Vahvat sylinteri
  • Aurausnopeus 70 km/h
  • Mahdollista varustella kaksoisterällä - myös jälkikäteen
  • Suosittu lumiaura traktoriin

Suosittu aura Lapin tiestöillä

FMD vinoetuaurassa yhdistyvät edeltäjiensä, kääntyvien H-aurojen ja K-vinoetuaurojen, vahvuudet sekä parhaat puolet. Auran parhaimpia ominaisuuksia on sen kääntyvyys molempiin suuntiin. Auran siiven muodon ansioista lumen heitto-ominaisuudet ovat loistavat jopa alhaisilla aurausnopeuksilla.

TEKNISET TIEDOT
Kuljetusleveys 3133 mm
Työleveys 2950-3965 mm
Siiven maksimikorkeus 1580 mm
Aurauskulma 42-0-42°
Teräkulma 42°
Paino* 950 kg

Nopea toimitus Suomeen!

Traktoriin voidaan kiinnittää myös alusterä, jonka käyttö parantaa aurauksen laatua ja vähentää höyläystarvetta. Lumiauralla ja alusterällä varustettu traktori soveltuu etenkin lumipolanteen tasaukseen.

Mikäli etsit lumiauraa traktoriurakointiin, kannattaa tutustua myös AM HPD -mallistoon! AM HPD -sarjan lumiaurat ovat suosituimpia lumiauramallejamme. AM 3400 HPD soveltuu lumen auraamiseen traktorilla myös kaupunkiympäristössä.

Kaikki traktoriurakointiin soveltuvat auramallit löydät täältä: lumiaurat traktoriurakointiin