Kuorma-autoille
50 KM/H
2485 - 3480 MM

AMS 513 alusterä

AMS 513 on kääntyvien alusterien uuden sukupolven edustaja, joka on suunniteltu kestävyyttä vaativaan käyttöön vaativiin olosuhteisiin. Alusterällä voidaan tehdä polanteen- sekä jäänpoisto talvella ja tienpinnan tasaukset kesällä. Terän käännön ansiosta irtomateriaali saadaan luovutettua kumpaan suuntaan tahansa. AMS 513 alusterän kääntökulma on 25° molempiin suuntiin. Terä kallistuu 14 asteen kulmaan vasemmalle ja oikealle sivusuunnassa.

Edeltäjiinsä verrattuna AMS 513 voidaan asentaa autoihin joissa on lyhyempi akseliväli ja sen emäterä on korkeampi ja vahvempi kuin aikaisemmissa malleissamme. Alusterässä on molemminpuoliset jatkosiivet, joilla voidaan lisätä työleveyttä tarpeen mukaan. Tienhoitoauton hytissä olevasta ohjaimesta kuljettaja voi säätää painatuspaineen juuri sopivaksi vallitseviin olosuhteiseen. Lisäksi alusterän varusteisiin kuuluu peruutusautomatiikka, joka nostaa terän ylös kun peruutusvaihde kytketään päälle.

  • Korkea ja vahva emäterä
  • Kääntö 25° molempiin suuntiin
  • Mahdollista asentaa autoihin joissa lyhyt akseliväli
  • Säädettävä teräkulma kaikkiin työtehtäviin ja olosuhteisiin
  • Kattava valikoima kulutusteriä ja -tappeja


TEKNISET TIEDOT
Työleveys (min-max) 2485-2750 mm (25 °)
Työleveys (min-max) 2750-3480 mm (0 °)
Kääntökulma 25 - 0 - 25 °
Teräkulman säätö 80 °-140 °
Paino 900 kg

Kääntyvä alusterä koviin olosuhteisiin

Tienpinnan tasaus ja pintakerroksen muokkaus sekä lumen auraus ja polanteen poisto kuorma-auto-alusteräyhdistelmällä käy nopeasti ja tehokkaasti. Alusterällä tien kaltevuuden muokkaus käy vaivattomasti molemmille puolille. Terän painatusvoimalla ja teräkulman säädöllä saadaan kulutusterien parhaat ominaisuudet käyttöön. Vakiona alusterässä on työleveyttä lisäävät hydrauliset jatkosiivet vasemmalle ja oikealle. Alusterässä on säädettävä aurauskulma.