17.7.2017 Etsimme asennuksen työnjohtajaa sekä raskasajoneuvoasentajia

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoisia osaajia seuraaviin tehtäviin

ASENNUKSEN TYÖNJOHTAJAA

Tehtävänäsi on vastata kuorma-autovarustelun asennustoiminnasta sekä projektien laadukkaasta läpiviennistä. Teet aktiivista yhteistyötä asennuksen, myynnin ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä mielellään raskasajoneuvojen parissa.

RASKASAJONEUVOASENTAJIA

Tehtävänäsi on toimia kuorma-autojen varusteluiden mekaniikka- tai hydrauliikka-asentajana osana asennustiimiä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta raskasajoneuvoasentamisesta sekä hydrauliikan perustuntemusta. Väyläpohjaisten ohjausjärjestelmien tuntemus on eduksi.

Arvostamme molemmissa tehtävissä oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tarkkuutta työn toteuttamisessa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Olemme ylpeitä yrityksestämme, osaamisestamme ja asiakkaistamme. Meillä on vahva halu ja selkeä visio eteenpäin menollemme ja markkinaosuutemme kasvattamiselle. Kiinnostavaa tekemistä siis riittää ja pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksestä www.arcticmachine.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Salla Jääskelä 040 528 2137.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.7. mennessä rekrytoinnissa avustavan Wilma Consulting Oy:n sivujen kautta osoitteessa www.wilmaconsulting.fi